wedstrijdmagazine ADO Den Haag - FC Volendam, seizoen 2021-2022

Strijdend ADO Den Haag speelt 1-1 gelijk bij FC Eindhoven ADO DEN HAAG 13. Fotografie: Angelo Blankespoor Auteur: Rokus Driesen Bij ADO Den Haag stonden er geen nieuwe namen op het veld en startte Giovanni Franken dus met dezelfde elf als tegen Jong Ajax en Jong PSV. Bij FC Eindhoven was er één wijziging ten opzichte van de vorige met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen VVV-Venlo. Zoals gezegd stond er wat op het spel vandaag voor FC Eindhoven en wist het van tevoren dat het de derde periodetitel in eigen hand had. Dat het een duel van belang was voor de thuisploeg was niet terug te zien in de beginfase. GEELGROEN CLUBNIEUWS In een spannend duel heeft ADO Den Haag gelijkgespeeld tegen FC Eindhoven. Voor rust gebeurde er niet veel voor beide doelen en de eerste kans voor ADO Den Haag was meteen raak. Steijn schoof van dichtbij binnen op aangeven van Verheydt. Sleegers zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker kort nadat Kishna een grote kans op de 0-2 had gemist. In een spannende slotfase kon het vele kanten op en ondanks kansen aan beide kanten bleef het 1-1. En zo hield ADO Den Haag de thuisploeg van een periodetitel af aangezien FC Emmen van FC Volendam won en daardoor met de derde periodetitel aan de haal gaat.