wedstrijdmagazine ADO Den Haag - TOP Oss, seizoen 2021-2022

We zijn net over de helft van de competitie aanbeland en helemaal klaar voor de tweede helft van het seizoen. Tot nu toe wist de ploeg van trainer Brood op FC Volendam na de meeste KKD-treffers te maken en verloor het slechts vier van de 20 wedstrijden. Ondanks zes punten aftrek ging ADO Den Haag de winterstop in als de nummer 4 van de competitie. Om nog eens terug te blikken op de mooiste duels van de eerste seizoenshelft zetten we ze nog een keer voor je op een rij. SEIZOEN 2021/2022 ADO DEN HAAG 13. CHAPTER I Lekker begin | ADO Den Haag – Jong Ajax 2-0 (8 augustus) Op 8 augustus trapte ADO Den Haag het seizoen af in eigen stadion tegen Jong Ajax. Een nieuw seizoen winnend starten is altijd lekker en al helemaal als het tegen een goede tegenstander is. Jong Ajax werd namelijk op de eerste speeldag met 2-0 aan de kant gezet door een beauty van Catic en de allereerste goal van onze spits Verheydt in het shirt van ADO Den Haag. Winst in kraker | FC Volendam – ADO Den Haag 1-3 (13 augustus) ADO Den Haag wist vijf dagen later een goed vervolg te geven aan de succesvolle competitiestart. In en tegen Volendam wisten de Hagenaars met 1-3 te winnen. De Volendammers openden de score al in de vierde minuut, maar liepen al na tien minuten tegen een rode kaart aan voor de doelman. Van deze gunstige situatie voor ADO wist het ook gebruik te maken. In de eerste helft was de achterstand door goals van Verheijdt en Kemper al omgebogen. Steijn deed vanaf de penaltystip nog een duit in het zakje en zo werd de KKD-kraker in het voordeel van ADO Den Haag beslist.