wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Helmond Sport, seizoen 2021-2022

ADO Den Haag heeft geen kind aan VVV-Venlo en wint met ruime cijfers ADO DEN HAAG 13. Fotografie: Angelo Blankespoor Auteur: Rokus Driesen Door een blessure van Catic startte Severina in de aanval. Kishna startte op rechts, terwijl Severina op links werd geposteerd door trainer Franken. Daarnaast was Amofa geschorst en nam Asante de rechtsbackpositie op zich. Ook was Breinburg weer fit genoeg om te starten en dit ging ten koste van Reemst. Met de gewijzigde basis begonnen de Hagenaars goed aan het duel. Nadat Klas in de vierde minuut de doelman van de thuisploeg al had getest lag de bal niet veel later in het net. Een voorzet van Severina werd slecht verwerkt en vervolgens goed binnen GEELGROEN CLUBNIEUWS ADO Den Haag heeft met ruime cijfers gewonnen van VVV-Venlo. In een wedstrijd waarin het heer en meester was wisten de Hagenaars met maar liefst 0-5 te zegevieren. Bij rust stond het 0-1 door Thomas Verheydt, al had de score ook gemakkelijk hoger kunnen uitvallen. Na rust liep de ploeg van trainer Franken over de thuisploeg heen en stond het na een kwartier spelen al 0-4 via Steijn, Verheydt en Kishna. De wedstrijd was daarmee gespeeld en ADO Den Haag speelde het geconcentreerd uit. Net na het begin van het Haags Kwartiertje zette Verheydt met zijn derde treffer van de avond, en dus een hattrick, de 0-5 op het scorebord. En zo was het Haagse feestje compleet.